Over Marie-Thérèse

Marie-Thérèse groeide bij wijze van spreken op in de schoonheidssalon die haar moeder vele jaren in Olst had. Na haar opleiding als schoonheidsspecialiste volgde zij de opleiding tot huidtherapeut. Naast deze werkzaamheden is Marie-Thérèse examinatrice bij de opleidingen voor schoonheidsspecialiste.

Belangrijkste kenmerken

  • Plezier en inzet
  • Persoonlijke contact met u als cliënt
  • Resultaatgericht

Steekwoorden die erg goed passen bij Marie-Thérèse zijn praktisch, probleemoplossend en resultaatgericht. Het is niet alleen belangrijk dat u goed geholpen wordt maar ook dat u zich op uw gemak voelt voor, tijdens en na de behandeling. Een zo goed en doeltreffend mogelijk resultaat bereiken in een prettige sfeer. Deskundigheid en ervaring voorop.

Marie-Thérèse is al sinds 1990 actief als huid- oedeemtherapeut, en neemt regelmatig deel aan bijscholingen en trainingen.

Kwaliteitszorg

Marie-Thérèse Donderwinkel is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en BIG geregistreerd. Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is een Nederlandse databank, waarin officieel erkende gezondheidswerkers zijn geregistreerd.  De deskundigheid van de geregistreerde beroepsbeoefenaren is hiermee voor iedereen herkenbaar.
Daarnaast is  Marie-Thérèse ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hiermee bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit omdat daarvoor als eis geldt dat een huidtherapeut voldoende na– en bijscholing volgt.

Samenwerking

Dankzij de goede samenwerking met huisartsen, fysiotherapeuten en specialisten in Olst en omgeving kan Marie-Thérèse er aan bijdragen dat u de zorg en aandacht ontvangt die precies bij u past. Bovendien weten ook deze andere behandelaars de diagnoses en aanbevelingen van Marie-Thérèse te waarderen.